Monday, October 20, 2008

projek masa tak berapa lapang

lama dah tak buat model...berkarat jugak rasanya. benda ni dah lama siap...rasanya sebelum raya kot...takle detail mana,...sekadar ada form je

7 comments:

INDRA QIRANA said...

wa bestnyer...ni ko cakap tak detail hu..

kromosom said...

ha..bagi sorang pelajar achi ni tak detail lagi nih, pacemaker kelas aku dulu buat lagi tak hengat punya

Mel Celestial said...

Bestnya... Saya hanya tau bina melalui Sims sahaja =P

azhar said...

memang kalu dah multi talented...

memang buat apa saja..musti hebat..

giler la fy...

ada masa lagi ko buat model..respek aku

kromosom said...

belasah je bang. saiz pun main agak2 je. nasib baik jadi dan meterial cukop

amykamen555 said...

gempak ni... lepas ni tanak try buat scuplture action figure plak ke? org berbakat.. meme bezzo.

-Peminat Abe Powe-

ayub said...

istana seri menunggu ke ni?