Tuesday, October 14, 2008

juganah 02

snippet juganah 02, kali ni world dia lebih besar dan lebih detail. rabak jugak aku nak meyakinkan diri untuk berhenti layan design karektor dan proceed ke comic pages. nak buat chamne. kang lambat gilos submit pulak

6 comments:

faizalmukhtar said...

dud. please. please hantar artwork lu ke Amerika!

Dunia medambakan JUGANAH!!!

kromosom said...

a ah..aku tengah nak hanter juganah ni ke amerika selatan ni

azhar said...

uahhhh..

tak sabar nak baca komik baru juganah..

serius abe..krom...standad lukisan abe..dah standad internasional..

Juganah patut d publish ngan Amerika,,,tak pun Kromosom sepatutnya artis utk komik X-Men!

INDRA QIRANA said...

lu mmg hebat bro,

kromosom said...

tenkiutenkiu...aku buat ni syok senirik je. janji enjoy

seniman jalanan said...

Juganah II...
Juganah I aku ingat nak minta ko rilis jadikan movie indie...