Thursday, February 19, 2009

menjaja artwork di merata-rata

Artwork yang asalnya dari battle dan di panjangkan ke exhibition ke merata ceruk yang sanggup meng-display artwork ni.Bila nak belasah artwork baru pulak ni.

4 comments:

anas afrohead said...

dah sampai tokyo.
semoga lepas ni dpt offer projek dari jepun pulak
:)

azhar said...

international standad..

Fythullah kini memang layak untuk kerja di luar negara...dan mengharumkan nama Malaysia di persada seni ilustrasi dan komik antarabangsa..

tak sabar nak tgk Fy buat concept art utk games cam ubisoft..eidos..blizzard..

dan buat komik x-men ke..wolverine ke...Justice league ke..

hebat...speechless aku...

Zid said...

powe..

kromosom said...

ah ye. korang da internasional, aku baru je mene-ry