Friday, May 16, 2008

hanuman extend

extend hanuman-nye pice untuk CG Overdrive. agak tergesa-gesa buat composition. banyak elemen yang kena delete. rasa macam tak bes la pulok

7 comments:

ajinda said...

mak aih.. camni pun rasa tak best lagi? huhu. kalau aku dah berjuta2 lemon best niii... huhu

ape ape pun powe. :)

Don said...

Nice one bro. :)

Tenkoi said...

Original dan menakjubkan!
untuk mencipta rekaan nunsantara seperti ini, ada buku atau site boleh incik krom rekomenkan saya rujuk?

azhar said...

ayoyoyo..

ini international superb nyer digital drawing,,,d great kromosom kata tak best?..

adusss...mungkin kita yg level bawahan rasa dah best..

maybe..

for international great digital dewa artist nyer level...mungkin nampak kekurangan..

moralnya:
sesungguhnya kita masih jauh ketinggalan kalau mahu di bandingkan dengan kromosom

::kloverfx:: said...

ehm rasanye gitu gak la, character design, pose menarik ala-ala wayang kulit gitu. tapi depth takde, takleh nak bezakan bahu tangan mana yg lebih dekat kepada kemera -syarul

Norman Harizan AKA Hariszzz said...

nobody's perfect! superb c design n technics shades minor deffect!

cronstudio said...

Lu punye painting makin mengganaz la bro...memang power!!