Thursday, July 12, 2007

adaptasi



inspirasi dari lagu.....lama dah ni entry atas sekali tu dari filem CLOSER vc dia oleh damien rice:blower's daughter..yang kedua tu dari filem NANA..yang lead vocal tu memang penyanyi sebenar...sebab tu macam bes je bila dia nyanyi dalam pilem....adaptasi dari manga NANA. satu lagi tu dari VC korea because i'm a girl ....huhuhu....karat tak hengatnye vclip dan dah diadaptasi ke pelbagai version...indo mahupun melayunye filem/drama..

apsal awek aku lukis semenye dari kiri a...deng

4 comments:

ajinda said...

NANA 2 sudah tengok?

kromosom said...

blom....denga mcm ta bes....

ajinda said...

a ah. ta bes. eng subs dvd nana 2 aku tunggang langgang. Nana yg bukan penyanyi pun dah tuka orang ( nana yg baru ni tak bes la bagi aku :P ), bassist black stones pun bukan 'L' lagi.

yuu chan said...

nice!